Öljysäiliöiden puhdistukset tehokkaasti ja asiantuntevasti

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun tarvitset öljysäiliön puhdistusta, käänny Jokimäki Service Oy:n puoleen. Tarjoamme asiantuntevat öljysäiliöpalvelut Satakunnassa, Itä-Uudellamaalla, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa ja Etelä-Pohjanmaalla. Meillä on vankka ammattitaito sekä yli 40 vuoden kokemus alan töistä, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme.

Meiltä saat öljysäiliön:

3

  • tarkastuksen

  • puhdistuksen

  • korjauksen

  • poiston ja muut purkutyöt

  • IBC-konttien tarkastukset.

Tarjoamme laadukkaat palvelumme aina kilpailukykyiseen hintaan.

Teetä öljysäiliön puhdistus ja tarkastus alan ammattilaisella

Öljysäiliöiden säännöllinen puhdistaminen ja tarkastaminen kannattaa teettää alan ammattilaisella. Puhdistaminen ja tarkastaminen ehkäisevät ympäristöriskejä sekä parantavat polttimen toimintaa.

 

Säiliön puhdistuksessa poistamme sen pohjalle vuosien aikana kertyneen sakan ja kondenssiveden. Sakan ja veden poisto hidastaa säiliön syöpymistä ja estää suodattimien tukkeutumisen, jolloin poltin toimii huomattavasti paremmin.

 

Puhdistuksen jälkeen tarkastamme huolellisesti säiliön mahdollisten syöpymien (metallisäiliöt) ja halkeamien (muovi- ja lasikuitusäiliöt) osalta. Paluuputken tarkastamme paineistamalla, jos se on mahdollista. Mikäli emme voi tehdä paluuputken tarkastusta, suosittelemme vaihtoa yksiputkijärjestelmään. Yksiputkijärjestelmän asennus voidaan hoitaa tarkastuksen yhteydessä.

Tarkastamme myös sisäsäilön tukirakenteet. Ne eivät saa olla hitsattuina suoraan säiliön seinämiin. Mikäli tuet on hitsattu suoraan seinämiin, on ne korjattava. Teemme puhdistuksesta ja tarkastuksesta lisäksi aina pöytäkirjan, josta ilmenee säiliön kunto. Pöytäkirjasta menee yksi osa automaattisesti paikalliselle paloviranomaiselle.

Kysy lisää

Öljysäiliöiden asiantuntevaa korjausta

Sisäsäiliön korjaukseen voimme käyttää seuraavia menetelmiä:

4

  • uusi pohja metallista tai osapaikkaus

  • lasikuitusuojaus

  • suojaus epoksimaalilla hiekkapuhalluksen jälkeen.

Maanalaisen säiliön korjausmenetelmiä:

5

  • Lasikuitusuojaus

  • Maalisuojaus hiekkapuhalluksen jälkeen

Farmarisäiliöt voimme korjata vaihtamalla uuden pohjan metallista tai lasikuitumenetelmällä. Asennamme myös uusia säiliöitä. Sisälle suosittelemme muovisäiliöitä, maahan asennamme lasikuitusäiliöitä. 

 

Kerromme mielellämme lisää eri korjausmenetelmistä ja niiden hyödyistä.

Ota yhteyttä

Poisto- ja purkutyöt vastuullisesti

Kun vaihdat öljylämmityksen toiseen lämmitysmuotoon, vanha öljysäiliö tulee puhdistaa, jotta pohjalle jäävä liete ei aiheuta vahinkoa.

 

Lähetämme paloviranomaisille poistopuhdistuspöytäkirjan virallistamaan, että säiliö on otettu pois käytöstä. Useat kunnat vaativat vanhojen öljysäiliöiden noston maasta, mutta toisinaan käy myös pelkkä hiekalla täyttö. 

Oman kunnan säännökset kannattaakin selvittää ajoissa. Puramme ammattitaitoisesti myös vanhoja sisällä olevia öljysäiliöitä. Teemme säiliölle poistopuhdistuksen, minkä jälkeen puramme sen osiin. Poistamme samalla vanhat täyttö-, ilma-, imu- ja paluuputket.